Svinkoppor


Alltså förlåt för den absolut värdelösa uppdateringen, men har inte haft tillgång till någon dator, min egen håller på att krascha och jag har svinkoppor i halva ansiktet, äckligt? JA! Bilden visar inte mig, men nästan exakt sådär ser det ut. Bara det att jag har gula varklumpar också, mmmmm. Så vårdcentralen ringer säkert snart upp så får jag fler anvisningar på vad jag kan göra och inte göra. För övrigt så är det supersmittsamt, så jag hoppas ingen i min närhet råkar ut för det, det kan komma som småsår över hela kroppen.

Och jag måste ju bara säga att jag blev hur uppmuntrad som helst av att se era kommentarer, jag har bestämt mig för att inte bry mig ett skit om henne. TACK! Ni är hur underbara som helst. Har en del bilder att lägga upp sen, men det beror som sagt på om min dator går att starta.

Massa pussar!
/ Sofia
Kommentarer
Namn: pimpXprincess

Vad jobbigt med svinkoppor :/

2010-02-22 @ 09:13:31
Blogg/hemsida: http://pimpxprincess.blogg.se/
Namn: lie

fasen vad träligt med svinkoppor, hoppas det går ner fort!

En klasskamrat hade det för ett tag sedan, hon fick någon salva från läkaren som hon skulle smörja på så att dom lite snabbare skulle försvinna och inte lämna nå fula märken förhoppningsvis.

2010-02-22 @ 09:18:07
Blogg/hemsida: http://lievoni.blogg.se/
Namn: Frida

aj fan vad tråkigt! Dock har jag inte smittats iaf. =) Med tanke på att vi pussade på varandra i fredag. Jag har inte fått några utslag än iaf.. Hoppas dina försvinner snart!! kramar

2010-02-22 @ 14:23:14
Blogg/hemsida: http://fwikner.blogg.se/
Namn: JENNIE - EN ANNORLUNDA BLOGG

Krya på dig! Gud så jobbigt!

2010-02-22 @ 21:00:07
Blogg/hemsida: http://jenniesplace.blogg.se/
Är det något du har på hjärtat? Kommentera gärna!


Ditt namn

E-post (den ser bara jag)

Var hittar jag dig/blogg?

Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback