Sad

På grund av svår stund i familjen drar jag en vinnare en annan dag.

Hoppas ni har överseende med detta. Tävlingen är nu avslutad, alla ni som tävlat kommer kunna utses som vinnare, de som tävlar efter idag räknas inte med.

/ Sofia

Got to love this girl

Så sjukt inspirerande tjej, blir jag smal och snygg nångång ska jag också bli burlesquedansare.



Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Love it!
Förresten förlåt för all värdelös uppdatering men mitt liv går på högvarv just nu, mina armar är fulla av eksem och mina ögonlock är torra och svullna igen. Inte kul, men man ska väl inte klaga. Ses nåndag vi har tid, pussss.

ps. tävlingen avslutas imorn!

/ Sofia

Slappt



Nästa vecka börjar vårt nya schema, mycket slappare än innan villja lova.

Hår, Ingela, SPA, smink och kundpass är praktiska lektioner allihopa. Så vi har alltså bara naturkunskap, religion och idrott kvar av de "vanliga" lektionerna. Projektarbetet är borträknat eftersom det jobbar alla hemma med, och stödtimmen behöver ingen.
SKÖNT!

Makeup, nån dag sen

Produkter:

Ögonskugga: Två Lanmei (de blå, samma märke som jag lottar ut i tävlingen) och Black ELF, White ELF
Kajal: Black MUS






Haha, ser helt sjukt bitter ut på bilderna!


Glöm inte att delta i TÄVLINGEN.
Puss!

Sugen

Det är ju så lätt att trycka på knappen. Men ska höra med mor först, vad hon tycker. Har inte åstadkommit så mycket, mer än att sitta här och städat, haha. Duschen nu.



Visst glömmer ni inte bort TÄVLINGEN? Där har ni chans att vinna fem helt nya skuggor, två supersnygga lösögonfransar och boken som jag och min vän har skrivit!

Puss!
/ Sofia

Ledig idag

Spinger fortfarande omkring i trosor och t-shirt, vi har så kallad projektarbetsdag idag. Borde egentligen sätta fart med projektrapporten men det får bli ett senare problem. Städa nu, det behövs vill jag lova.



Källa


Massa puss!
/ Sofia

Dagens bravader

Är så stolt över er mina fina flickor, Emelie, Otilia, Carro, Kajsa och Linda. De har nämligen haft en modevisning idag med några av de makeuper vi lärt oss under åren, 20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70-, 80-, 90- tal, extrem catwalk, geisha, dragqueen och många fler! Alla var underbart duktiga och hela klassen hjälpte till att sminka. Klockan 19 är sista chansen att se showen, i aulan på Dragonskolan. Inträde är 40 :-.

Några bilder:











De första bilderna är på mina söta små geishor och de sista bilderna på Otilias extremt snygga catwalkmakeup.

Pussar!
/ Sofia

TÄVLING!


1. En bok, självklart skriven av mig och min vän Sofia, signerad!
2. Fem skuggor varav tre är glitterskuggor och två är eyedusts.
3. Två par supersnygga lösögonfransar som passar lika bra till vardag som till fest!

Tävla om att vinna fina priser genom att kopiera bilden och skriva ett särskilt inlägg.
I det ska det stå:
" Jag är med och tävlar hos Sofiaslivsstil.blogg.se och Bokenmakeyourday.blogg.se om 5 skuggor, 1 bok och 2 par lösögonfransar."

Skriv sedan en direktlänk till ditt tävlingsinlägg i kommentarsrutan på detta inlägg. Har du ingen blogg ska du tipsa tre av dina vänner via mail och sedan skicka en print screen på att detta är gjort till [email protected].

Vinnaren utses 31/3 - 2010. Jag skickar då ett mail till den person som vunnit och vinsten finns i vinnarens postlåda inom några dagar. LYCKA TILL!

/ Sofia

Uschbara

Fortfarande inga fina dagar direkt, inget går som jag vill. Håret jävlas, saker ramlar ner, min telefon har inte kommit tillbaka, har ont i fötterna och huvvet, får inte tag på en faktura som jag måste betala in, har massvis att göra i skolan, vill ha pengar men har inte det och ja, ni vet när inget går som man vill bara?

Ska till Träna nu och svetta bort lite ångest. Makeupvisning imorn, taggar!

Ni kan ju gissa vad jag ska sminka... hihi.

Puss!
/ Sofia

I min brevlåda

Fick för ett tag sen världens sämsta dag då jag upptäckte att min mobiltelefon är stulen. Så om det är nån jävla idiotjävel där ute som känner sig träffad så kan ni ju höra av er, hade gladeligen fått tillbaka den. Sen nu så vill inte datorn funka, bara kruppa. Verkligen inte min eftermiddag idag iallafall...

Det här damp ner i min brevlåda för en dryg vecka sen, kul! 60 par fransar i 6 olika modeller, lägger dock bara upp tre här! Hade tänkt lägga upp en tävling idag också men får göra det imorn då jag inte fått tag på alla saker än!





Pussar!
/ Sofia

Draqueens

Detta gjorde vi på onsdagens makeuplektion, fler bilder hittar ni här.

Min babe:



Fyra andra snyggingar, det är min älskling längst upp till vänster, hahaha.



Pussar!
/ Sofia

Hej mina sötnosar!

Måste ju säga förlåt än en gång, men vissa saker kan man inte råda över. Hade iallafall UF-mässa torsdag fredag och är väl halvnöjd med resultatet, det kunde definitivt gått bättre. Ska dessutom lägga upp en tävling åt er sötnosar, för att gottgöra er litegrann.

Letar studentklänning för fullt, gruvar mig för att bära vitt när det förstorar. Men hittade en fin på bubbleroom.se.




Vad tror ni?

Puss!
/ Sofia

Dead or alive?

Jo, jag lever faktiskt, men knappt. Verkligheten är närmare än den nånsin har varit och jag är så stressad att jag inte ens kan sova om nätterna. Men efter den här veckan hoppas jag att bloggen blir bättre. Det är ju trots allt mäss-vecka.



Alla underbara som vill får kika förbi, det kostar inget och är supertrevligt!

Pussar!
/ Sofia

Dagens makeup

Svara på era fina kommentarer så snabbt jag får tid!!! <3







/ Sofia

Spoooortlov

Har haft hektiska sportlovsdagar med Boda Borg besök i Skellefteå, en massa film och tacos. Ikväll är det hundradagarsfest, FÖR ANDRA GÅNGEN så ni får bara stå ut med att jag är tråkig ett tag framöver :)



Pussar gullungar!
/ Sofia

Gårdagens makeup - glitter

Godmorgon... eller hur man säger? Vaknade officiellt för 50 minuter sen och sen dess har jag duschat och ätit frukost. Helt sjukt. Fast egentligen vaknade jag ju en gång imorse också och var vaken några timmar. Ni vet då man kliver upp en gång och tror att man ska kunna vara vaken men det bara går någon timma sen sover man igen? Precis en sån dag har det varit.

Ögonskugga: Splash MUS, Darkness MUS, Loréal 10 pure white
Glitter: Lanmei 033
Penna: Isadora (den vita)
Fransar: E.L.F ?
Mascara: E.L.F lengthening and defining










Pussar!
/ Sofia

Adrenalin

Ojoj, vad har jag nu gett mig in på? Tidigare har Ebay varit en läskig och outforskad värld men som för 20 minuter öppnade sig för mig då jag vann 60 par lösögonfransar i 6 olika modeller för 83 kronor! Det ni! Dock vet jag inte hur lång leveranstiden är, om jag har otur kan det vara ända upp till två månader. Men nu hoppas vi att det går snabbt, smidigt och blir tullfritt. Tradera har en internationell fiende som letat sig in till sveriges befolkning, nämligen Ebay!


Nu återstår bara att se om de dyker upp i brevlådan eller inte. Hursomhelst är det spännande och roligt och pirrigt på en och samma gång.

Puss!
/ Sofia

Dagens makeup - isig blå en dag då solen värmer

Det är ju helt underbart väder ute, skinnjackan fick se solen för första gången i år, mina ögon möttes av gnistrande snö och min kropp värmdes av solstrålar för första gången på väldigt väldigt länge.






Pussar!
/ Sofia

Town

Stan nu, cya later babes!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Frida
att göra denna roliga "grej"!

Så här går det till:
- Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker som ni kanske inte visste om mig:
- Jag hatar lök, det finns inget jag tycker är värre
- Jag är väldigt duktig i skolan och har alltid varit det
- Jag är bara mörkrädd i min mammas hus (spöken?)
- Jag brukar få "skratt" i kroppen, ett slags underliggande skratt som gör att jag inte kan röra mig, haha
- Jag måste suga i mig allt jag dricker för att sila bort eventuella klumpar
- Jag är en riktig spara-människa som till 98 % av gångerna köper kläderna till nedsatt pris, på kampanj eller billigt

♥Jag utmanar mina kära vänner & andra bloggare;

pimpxprincess
Daniela
Maja
Madde
Malin
Josefine

Pusssss!
/ Sofia

Dagens makeup - halvextrem sådär

Snart ska jag och älskling ta våra stora rumpor och bege oss mot Tomterna för lite barnvaktning och pizzaätning. Innan det kan ni få se min flamin' hot makeup of today. Tycker jag ser ut som kleopatra. Kul att busa lite ibland sådär, märk väl att jag bara slarvgjorde den. Vad hände med eyeliner tillexempel? haha. Är förresten lite halvsjuk, men mår bättre nu än igår och imorse.





Ser ni förresten att jag klippt luggen nu?

Pussar!
/ Sofia

Kom bara på...

... att jag skulle visa en present jag fick av min älskade fina kusin Caroline. En helt underbar men enkel inredningsdetalj som passar överallt. Vår står i fönstret i vanliga fall men fick inget bra ljus där så.



Pussar!
/ Sofia
P.S, det är jag på bilden, fast blond!

För ett tag sen...

... närmare bestämt för ett år sen eller något sådant, så sminkade vi extrem makeup på skolan.
Här är min:




Det är Frida på bilderna.

Puss!
/ Sofia

Tre par skor gick hem till mig...

Har absolut inga pengar den här månaden eftersom jag inte jobbat något i januari, men hey, det är aldrig fel att drömma, är det?



De zebramönstrade är urläckra, gladiatorsandalerna sådär helt perfekta och de understa har jag faktiskt provat och vart påväg att köpa men då var dragkedjan på ena skon vääääldigt trasig.

497 :- skulle det kosta att handla alla tre. Så det får nog bli så inom en snar framtid.

Pussar!
/ Sofia

Krashad skugga, sen då?

Har ni som jag också lyckat slänga ner er favoritskugga så den är halvt demolerad och snarare känns som sju svåra år än den skugga det faktiskt är? Bra!

Då ska jag lära er ett litet tips. På hobbyaffärer, Åhléns och diverse andra småbutiker kan man hitta mycket behändiga små burkar. Köp några såna och låt dem stå på valfri plats! Det är skitbra om man tappar en skugga i handfatet eller golvet, då är det bara att "sopa" ihop den och skyffla in den i burken.



(Min hade legat invirad i ett papper hur länge som helst...)



En tom gammal burk.



Skrapade över resten av skuggan.



Klart!

Pussar!
/ Sofia

Matrix

Jag hoppas mitt hår får en orgasm av den här inpackningen. Bara för att det verkligen skulle behöva en riktig fukt och glansbomb men även för att den är lite dyrare än mina Icaschampon och balsam... haha. Sara Dorsch sa att använda Icaschampo är som att ha fotcreme i ansiktet, haha.

Köpte en paddelborste också, en såndär stor som man bara behöver dra genom håret tre gånger så är det bra. Det gillas, eftersom jag överhuvudtaget inte gillar att borsta håret.




Pussar!
/ Sofia

Nytt i sminkväskan

Jag har verkligen svårt för att hitta någon riktig favoritfoundation, även om den från Mary Kay är helt magisk. Problemet handlar bara om att jag inte hittar någon riktigt bra foundation till rätt pris. Oftast är de billigare foundationarna (stavning, haha) så himla mörka även i den ljusaste färgen. Men den här gången håller jag verkligen tummarna på att det blir bra. Återkommer med recension sen såklart!

 

Pussar!

/ Sofia

Dags att klippa sig?



Haha nu tar jag fram saxen alltså... har ALDRIG lång lugg annars.

Puss!!
/ Sofia

Förrgårdagens makeup

Skola, jobb, klassfest... you name it, I do it! Har verkligen haft hur mycket som helst att göra...

Skuggor: White ELF, Black ELF, Sassy MUS, Babydoll MUS, Crystal MUS.
Mascara: ELF lengthening and defining
Penna: Black MUS
Läppar: The color workshop Lipgloss, KappAhl.




Haha kolla mina stressutslag som jag fick...

Pussar!
/ Sofia

1 mars

Tack för alla era fina kommentarer av boken!!!! Blir himla glad! Ska svara så snabbt jag har tid, vilket jag inte har nu eftersom jag har nationella prov - tal imorn. Blä. Tycker inte så mycket om att prata inför folk, särskilt inte när det är längre och svårare saker. Men det går säkert om jag vill, ska bara nöta in det nu!

Har fortfarande inte hunnit få några bilder av Ninis, men snart så! Och vet ni vad det är imorn? 100 dagar till studenten!!!!!

Puss!
/ Sofia
RSS 2.0