Nu köttar vi på

Och angående kommentaren i inlägget nedan... det är en uppmärksamhetssökande sjuk person som inte vill annat än vara provokativ och mata sin egen nyfikenhet. I det här fallet med andra människors sorg och smärta. Jag vet vem min mamma var och det vet människorna omkring mig också, jag behöver inte säga mer än så för att få medhåll. När du vågar skriva vem du är eller kommer fram till mig och säger dessa saker, då kanske jag orkar bry mig. Men att dra en slutsats baserat på något du googlat fram... njaaa, då tror jag mer att det är dig det är riktigt fel i huvudet på och då orkar jag faktiskt inte bry mig heller. Om ditt ärende var att såra, tja, då har du misslyckats kapitalt. Någon som skriver elaka kommentarer mitt i natten och inte vågar säga vem man är har något riktigt fel kan tyckas.
 
Nu ska jag pumpa!
 
Puss på er andra, som skänker mig glädje ♥

Nu dödar vi fettet

Nu ska bullen bort!
 

Tränings- och kostutmaning

Först lite bakgrundsfakta... Man kan säga att jag gått bananas på carbs den senaste tiden, har rubbat min kropp fullständigt ur balans och känner mig som en vätskefylld svullen ballong för tillfället. Har plussat över sex kilo på bara någon månad. Vi är några stycken på jobbet (och några utanför) som pratat om att komma igång med träning och göra någon slags kostomställning, så nu har vi äntligen gjort slag i saken.
 
En fyraveckorsutmaning från 13/8-10/9 som innebär fem träningspass/vecka uppdelat enligt följande:
 
2 x kondition
3 x styrka
 
eller
 
3 x kondition
2 x styrka
 
Vi har mätt och tagit bilder före, och efter utmaningens slut kommer det delas ut två priser (presentkort på Life). Ett till den som har störst skillnad på bilderna före och efter och ett till den som gått upp/ner mest i centimeter.
 
Alla deltagare lägger 50 kronor var och de går till presentkorten.

Jag kör naturligtvis på LCHF och det ska bli SÅ skönt att komma igång med träningen och fokusera på kosten igen. Jag är ju dessutom hur tjurskallig som helst och vägrar förlora så nu kör vi stenhårt! Hoppas på påhejning :)
 
Mina mått och vikt:
 
Vikt: 84,9 kg
Midja: 93,5 cm
Lår höger: 65 cm
Lår vänster: 64,5 cm
Stuss: 109 cm
Knä höger: 40,5 cm
Knä vänster: 40,5 cm
Flank: 107,5 cm
 
Mätning och vägning sker varje måndag, så håll tillgodo :)
 
Kramar!
 
 
 
 

Att inte veta riktigt vad man ska säga

Jag tackar för era ord, många som hörde av sig efter förra inlägget. Ibland får jag bara ryck då jag är arg på hela världen, som att det på något sätt skulle kännas bättre om jag har något annat att skylla mitt varierande humör på. I grund och botten är jag nog kanske inte så arg på människor som jag trott mig vara, jag letar nog mer efter en syndabock när jag inte riktigt kan placera känslorna.
 
Livet är upp och ner, känslorna flyger omkring och i lördags skippade jag helt Lulekalaset för att jag var så trött och ledsen. Det kommer vara så ett tag. Vissa dagar känns det helt okej, andra som att man klarar allt, en del som att man verkligen inte ser något ljus. Men det måste få vara så, flodvågor av tårar i skov, men man måste unna sig att vara lycklig ändå. Jag är inte bara min mamma, jag är jag, och livet kommer gå vidare även om det inte känns så vissa stunder.
 
Tänker även på en nära vän som drabbats av cancer, och även en annan person i min omgivning som har det otroligt svårt just nu. All min styrka och kärlek till er ♥
 
Det enda jag funderar på är när allt det hemska ska sluta, för det kommer komma en dag, ett besked, ett dödsfall, som jag inte orkar med. Då kroppen får en overload av all sorg, jag har knappt rum för allt nu. Nej, nu håller vi tummarna för en ljusare framtid med mycket lycka och fina besked. 
 
I övrigt så går livet sin vanliga lunk, den underbara semestern är över men har ju mitt fantastiska jobb att komma tillbaka till så det känns faktiskt inte jobbigt alls. Mycket som händer där, som ni förhoppningsvis får ta del av inom en snar framtid.
 
Nu ska jag njuta av det vackra vädret och min lediga dag, puss på er ♥
 
 
RSS 2.0