Lilasvart sotning




Nu bär det av mot Piteåååå!
Puss!

New nails

Ja, fick då alla fina saker igår, och som jag sa blev jag helt såld. Vet inte hur många timmar jag suttit och pillat på. Dock gjorde jag en massa fel som jag förhoppningsvis har lärt mig av för naglarna är inte direkt vackra på nära håll, haha. Men nån gång ska ju va den första, så är det med allt, och man kan ju inte vara fantastisk direkt såklart! Dessutom tror jag att det är mycket lättare att göra på någon annan än sig själv!

Men på långt håll ser de bra ut och jag tycker jag fått till höjden på dem bra, de ser inte sådär "tjocka" ut som jag är livrädd för att de ska göra. Materialet/geléerna var lättanvända, men tipparna aningen tjocka. Plus att om man ska göra fransk manikyr som jag bör man använda vita tippar, då blir de inte så flammiga som jag upplever dem. Har målat mina med gammalt äckligt fransk manikyrlack från H&M (inte så bra, jag vet). Tipparna jag använde var genomskinliga. I helgen kommer kanske systeryster som får bli första provkanin. Hoppas hennes naglar blir bättre då :)




Haha ja ni ser ju. Men som sagt, på håll är det bättre!

Nya skor

De här fina är såklart höstnyheter från Ecco shop & company där jag jobbar, och nu är de mina!
Märket är chilli och priset 499:-!

Min lillebror Emil är här i några dagar så vi ska göra en massa kul =) Ha det bra! Puss



Beställt

En megastor schampoflaska och ännu en megastor balsamflaska. Förlåt att jag inte svarar på era kommentarer, men som ni kanske märkt blir det väldigt lite tid över för bloggen tyvärr. Svarar när jag kan =) Känns skönt att inhandla lite "basvaror" till håret. Jobb imorn!

Fiiiint

En del saker som jag beställt till naglarna börjar så sakta droppa ner i brevinkastet, som de här stenarna till exempel. 1200 stycken i massa olika färger. Pris? 7,50 kronor. Japp, det är sant. Med frakt.

Stones

Vet verkligen inte varför det blir en fet röd fläck vid min näsa varje gång. Jävla kamerajävel eller concealerjävel. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på, haha. Men ni ser ögonmakeupen iallafall, det som är huvudsaken :)



Blårosaaa





haha jag dör lite åt bilden längst ner men fanns ingen bättre, förlåt! haha

Sleep tight and dream on

Jag längtar verkligen tills mitt kära UV-gel kit och allt annat som jag beställt kommer. Och då menar jag att jag verkligen längtar ihjäl mig och har varit inne och tittat flera dagar i rad om det har kommit nånvart och om det är skickat. Och skickat är det. Ligger väl förmodligen i nåt rostigt gammalt postplan nånstans mellan Hong Kong och Frankfurt. Vad vet jag?

Sen har jag ju beställt en massa andra kuliga saker till också, pärlor, extratippar, mallar. Ja en massa fint, längtar efter att få visa upp det! Åh, vill bara ha det här nu och pilla på och lära mig och handla mera och hjälpa andra och go crazy och sen göra om och göra rätt och göra fint och göra andra glada. För sån är jag, om ni inte visste det. Andras lycka bidrar till min.

Nogtjatat om det här, ni är säkert redan less. Men jag längtar verkligen. Det känns som ett kall, typ. Som att jag hittat Gud fast nagelguden, haha. Ja ni förstår säkert. Sov och dröm sött nu! Förresten alla underbara där hemma som läser min blogg - Umeå, jag kommer på söndag! Ska åka tåååååååååg för första gången i mitt liv. Hoppas det blir så underbart som jag tror, haha. Typ Harry Potter känsla! Det hade jag gillat. Märks att jag börjar bli trött nu.

Men puss på mitt nya fina liv och puss på alla där hemma, JAG SAKNAR ER!
Godnatt.

Redlips

Röda läppar, lätt brunsotat, eyeliner. Klassiskt och stilrent!



Kopprig

Det är ett roligt ord. Kopprig. Haha, sitter och skrattar för mig själv. Kopprig!

Jaja dagens make up är iallafall det, kopprig. Hahaha. Jag dör lite.



PUSS!

Sommmmar

En sån här dag behövs bara lätt bas, lite skimmer, vit kajal, mascara och ett knalligt stift. Mitt recept på sommarmakeup!




Puss!

Reashopping

Ja, ja är en riktig reaguru som verkligen älskar röda prislappar, vem gör inte det? Men de här fina var verkligen bra köp enligt mig, väskan 30 kronor och örhängena 10 kronor. Jag har iallafall turen att vara ekonomisk och inte go crazy direkt jag ser nåt som är prissänkt, men kul är det, det måste jag säga.


Klicketiklick

Äntligen, påväg till mig! Om någon vill vara provdocka för en liten liten slant så är det bara att höra av sig :]

 

Vädret är för övrigt underbart idag, det blir en tur på Lulemarknaden, en sväng till Storheden och kanske sol och bad. Lovely!

Ha världens finaste dag alla!
Puss!

Greenly

Gårdagens makeup såg ut som följer. Den mörkgröna skuggan heter olive den ljusgröna green tae, båda från make Up Store, men på något sätt känner jag mig inte direkt bekväm i dessa färger. Hmmelihmm. No more green for a while. Vad tycker ni?





Jättefint väder här i Luleå idag, kanske blir badning med finaste Sara! Sen bilbingo ikväll! Wiieho!

Extension

Om det är något jag skulle vilja lära mig - då är det ögonfransförlängning. Blir så himla stor skillnad före och efter, helt amazing!



Jaja, min rast är slut nu, ska återgå till arbetet!
Puss!

 

Mina fina bilder.

Såhär blev förstoringarna när de kommit in i ramar och upp på en tavellist. Jag kunde inte vara mer nöjd än jag är verkligen. Superfin kvalité, snabb leverans. Underbart.

Det enda är väl att jag glömde torka av glaset i ramarna, haha, hade på mig handcreme när jag gjorde det, därför det ser så kladdigt ut.



Och sist en bild på mitt vardagsrum med min alldeles för lilla TV, haha.
Pussar!

Dagens makeup - rosa till tänderna

Körde rosa all in idag, men tycker ändå inte det blev för mycket. Som lite sött och gulligt sådär.





Förresten så vet jag att jag blir svart under ögonen på den sista bilden, men det är ljusets fel och inga mörka ringar eller så även om man kan tro det :)

Puss och tack för alla fina kommentarer :)

Jobbdags

Säger godmorgon och hejdå för nu väntar arbete! 09-18 idag, och jag är jättetrött. Men det ska nog gå bra ändå!

Puss alla små hjärtan där ute!

Colorful

Lekte lite nu såhär på kvällssidan, roligare än att diska tänker jag, haha.






Puss på er!
/ Sofia

Gårdagens makeup - sweetiepie

Enkel ögonmakeup, dockrouge, markerade bryn och knalliga läppar - gillas starkt. Har tillbringat kvällen med söta Linda på Eurosko, men längtar såklart hem till Umeå och Wheels. SAKNAR ER ALLA!





Fråga mig inte varför det blir varmt ljus på en del bilder och kallt på en del, skumt :S

Snart hos mig

Två fina förstoringar på mig och Johan landar snart i brevlådan. Pris? 29:-/st för 30x40 förstoringar, ingenting säger jag! Kommer garanterat beställa fler gånger. Älskar fujidirekt.




Älskling, du är mitt allt!


Hejdå

Nu säger jag hejdå till Umeå för den här gången, en tre timmars bilresa väntar på mig, känns väl inte sådär jättekul... Saknar redan alla! Puss
RSS 2.0