Human hair

Och vips, så blev jag med löshår. Ebay, du är min frälsare, min gud, min kärlek. Nästan iallafall. 258 svenska kronor inklusive frakt betalade jag för 100 g clip on set med mänskligt hår. I like it.



Återkommer med recension senare, såklart. Ikväll är det hemåt som gäller, har vart i älskade Umeå och hälsat på. Vi hörs sen. Pusss

Gröngul

Kände mig som en exotisk frukt eller nåt idag. Vet inte riktigt vad jag ska jämföra med men ganska fint ändå =)



Genom tiderna

Ja. Vad kan man säga?

En liten låda



Kan ni gissa vad jag ska fylla den med?

Zzzebra

Ett tag sen nelly fick hem de här faktiskt, och jag har dreglat över dem ända sen början. Ska jag? Inte? Ja? Kanske?

Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Får nog suga på den karamellen lite längre tror jag. Suck. Men fina är dom!

True

Mer till naglarna

Två små pincetter och ett hjul med "halva" pärlor. Nu var det ett tag sen jag hade tid att göra naglar men så snart det hinns med ska ni få se! Vet inte exakt vad jag betalade men kanske tre eller fyra dollar för allt? Iallafall under 30 svenska kronor inklusive frakt :)



Nu ska jag cykla till jobbet! Pussss!

Rubberboots

Mina stövlar är dom finaste =) förlåt för en kass bild, men batteriet tog slut, haha. Nu har jag äntligen ett par egna fina stövlar att glänsa med i svampskogen eller ute på sjön, wie! Köpta på Eurosko här i Luleå!

H&M autumn winter 2010

Massa fint får H&M in i höst tycker jag, vid nästa lön låter det klicketiklick sen hamnar det nog lite kläder i min brevlåda. Här är några av mina favoriter!





Syrrans naglar

Min dåliga uppdatering beror på tidsbrist, att människor jag älskar och tycker om hälsat på, att jag festat, jobbat, gjort om i lägenheten och en massa annat. Finns helt enkelt inte så många fria luckor! Nu börjar bakisheten släppa och jag börjar tagga 6-dagars arbetsvecka!

Här är Emmas naglar som jag gjorde förra veckan iallafall, helt ok fina. Har dock inte lagt några tippar eller så här utan bara lösnaglar.

RSS 2.0