Natural

Lite eyeliner, mascara, solpuder, ett fint läppstift och dagen är gjord!






Hoppas ni har bättre väder än vi har i Umeå!

Nydalasjön

Eftermiddagen spenderades med sötnosarna Leon och Sabina vid Nydalasjön, och Leon Peon var så himla tröttis att han somnade då vi åkte hem. Inte lätt att va liten och söt. Snart kommer Balle och Louise och då ska vi och Johan åka och fiska! Mys!





Massa puss!

Dagens makeup





Ha en fin dag! Puss

Free

Jag är ledig några dagar nu, vilket betyder att jag vill spendera så mycket tid som möjligt hemma i Umeå med familjen såklart. Men lite tid för bloggen ska jag nog ha :]

Midsommarhelgen var fantastiskt bra, som vanligt, var rätt sliten igår när vi kom hem, men så kan det va. Har inga bilder att bjussa på för de har Emma på systemisen.

Hoppas ni hade en fin midsommar!
Puss!

Goodnight

Nu ska jag lägga mig och drömma om morgondagen då jag äntligen får träffa mitt vackra hjärta igen. En vecka och fem dagar är alldeles för lång tid i min värld, men det får bli så nu ett tag framöver. Så länge vi vet att vi älskar varandra så löser sig resten.

Måste tyvärr säga att bloggandet kommer ligga på is i några dagar, iallafall till söndag kväll då vi kommer hem från midsommarfirande på landet. Kanske hinner med ett blogginlägg innan jag far imorn bitti, man vet aldrig!

Hoppas ni får en underbar midsommar allihopa, jag hoppas min blir precis lika bra som alla andra år.
Massa puss!
/ Sofia

Bilden är på mig och Johan midsommar förra året - och lillkusin nere i hörnet.

My lovers

Idag passade jag på att prova the loved ones, men måste nog fundera ett tag till. Går av för 699 :-, dock har ju jag personalrabatten men ändå. Hmmelihmm. Men visst är de alldeles perfekta?



Puss!
/ Sofia

Dagens make up

Måste bara säga att jag har ett perfekt fotofönster i lägenheten, wieeho! Idag kommer ni inte höra så mycket av mig eftersom jag jobbar 11.oo - 19.15, men slänger in ett inlägg sen!

Ha en fin dag älsklingar!
Puss!

Tacktacktack

Tack till alla underbara kommentarer och tack till mitt nya liv - jag älskar dig!
Har haft en fantastiskt fin kväll med nya fantastiskt fina människor, helt underbart.

Nu ska jag äta varma mackor (oops, tihi) sen sova sött. Hoppas ni också gör det!
Pusspusspusss!

Kvällens make up

Kvällen kommer spenderas på okänt ställe för mig, med min ypperligt söta arbetskamrat Sara.






Hoppas ni får en underbar kväll, det ska jag se till att ha iallafall!

Lovely shoes

Jag ville jättegärna visa er godningarna till skor som jag ska köpa, men eftersom de tillhör höstkollektionen så finns ingen bild på hemsidan. De här liknar dem väldigt mycket fast de jag vill ha är i läder och inte mocka och med hel häl. En snörkänga med kilklack och peeptoe alltså. Hur fint är inte det?

 

Det får bli äventyret på lunchen imorgon!

Puss!

Love your feet

Lite härlig fotvård borde alla unna sig någon gång. Det går snabbt, är lätt, och man får ett fantastiskt resultat. Sköna fötter är viktigt, speciellt när man, som jag, står upp nästan hela dagarna. Lack i härlig färg och hemmagjord fotcreme får bli den perfekta avslutningen.


Färgen heter Smashy Cerise.

New

Designen på bloggen är helt åt h-vete men ni får stå ut med det ett tag tills jag bott in mig lite och känner hur jag verkligen vill ha det.

Igår sprang jag en sväng på stan eftersom jag ändå var ledig, letade efter foton att sätta i mina fina röda fotoramar. Helst hade jag haft typ reklambilder från 50-talet, men så blev det icket.

Istället blev det de här söta. Fint va?





Och jag hittade ett extra finurligt ställe att ha dem på, nämligen kryddhyllan! Efterspm jag ändå förvarar mina kryddor i ett skåp så kan man ju passa på tänker jag. Men det ser ju lite tomt ut? Får bli en tripp till IKEA för fler ramar.



Ramar: IKEA nyttja
Bilder: Lagerhaus

Beloved friends




Älskade vänner; det här blir en nystart. På mitt liv, på allt som finns runt omkring mig. Bort med det gamla och in med det nya. Damma av alla gamla dåliga minnen och låsa in dem. Leva i nuet och låta tanken på idag svepa iväg mig. Jag har bara ett liv, och det är det här. Förstå att det som hänt det har hänt och jag kan inte förändra det. Det enda vi kan påverka är nuet, den stora skrämmande världen väntar på mig, och jag är beredd.

Jag tar emot dig med öppna armar.

För inte ens två veckor sen tog jag körkortet, blev årets elev och tog studenten. Allt på samma gång kan man säga, och jag är så lycklig. För nu har jag flyttat nästan 30 mil från mina älskade och kära, men på ett sätt är det bra, för jag får chansen att ta hand om mig själv, och faktiskt också att längta hem. Sakna alla, speciellt Johan såklart. Han fattas mig varje minut på dagen, men jag vet att han finns där. Min finaste och bästa trygghet.

Jag ska berätta det här för er: Jag bor i Luleå nu. Jag har heltidsjobb på en skobutik som heter Ecco shop & company. Hela mitt liv är upp och ner fast på ett bra sätt. Jag har tid för mig själv nu. Jag kan känna efter. Tänka efter. Och bloggen ska få följa med, aningen finslipad, med förändrad layout och mer innehåll. Förhoppningsvis. För jag vill kunna ge alla er det som jag fått. En nystart. Kanske är jag galen och flyttar hem om några månader. Men då har jag ju provat iallafall, eller hur?

Här börjar resan.
Wanna come?
/ Sofia
RSS 2.0