Annons

Annonsen och dödsrunan var i tidningen idag... jag hoppas att ingen någonsin mer kommer behöva skriva eller se dödsannonsen till sin inte ens 40-åriga mamma. Jag älskar och saknar dig ♥
 
 
Dödsrunan:
 
"Anna Koistinen, 39 år, har lämnat sina barn, sin familj, släkt och vänner i stor sorg och saknad.

Mamma föddes 1972 och hade trygga uppväxtår i Robertsfors, där hon också spenderade den största delen av hennes liv. Som yngst med fem äldre syskon lärde hon sig tidigt vikten av att kunna och lära, något som inte lät vänta på sig. Som liten läste hon alltid morgontidningen högt för de äldre med den inlevelsen ett barn har när man egentligen inte kan. Så högt att de en dag tröttnade och lärde henne, tre år gammal, läsa på riktigt.

Arton år gammal födde hon sitt första barn, Sofia. Två år senare kom Emma och som nyss fylld 25-åring fick hon sin förste son och sitt tredje barn, Emil. Hon var en mycket hänsynsfull och kärleksfull mamma som alltid ville ge sina barn så mycket hon kunde. Trots att hennes kroniska smärta många gånger begränsade henne så var hon på så många plan den bästa mamman ett barn kan önska. Intresserad, duktig, hjälpsam och med en aldrig svikande tro på rättvisa.

Att beskriva hur hon var som person kräver mer papper än hela världen kan tillhandahålla, men skulle man berätta om henne med tre ord skulle dessa vara intelligent, sympatisk och kreativ. Fattades en skruv till ett bygge eller om en lampskärm hängde snett hittade hon alltid en lösning trots att man själv inte såg någon. Behövde man en famn att gråta i fanns hon alltid där för att stötta och hjälpa.

Det musikaliska hängde med hela livet, hon var en fantastisk sångare och gitarrist. Nu får mamma sjunga lika vackert som alltid med de andra änglarna och krama morfar, Helena, Erik och Camilla. hennes liv blev för kort, men hon finns alltid i våra tankar och hjärtan. Vi ses i himlen en vacker dag! Vi älskar henne mer än allt.
 
Hennes barn"
Kommentarer
Namn: Anonym

Sofia ,jättefint skrivet . En undran bara , är det något speciellt ändamål ni vill att vi ska sätta in pengar på . Kram

2012-06-30 @ 23:27:10
Namn: Malin

Så underbart vackert skrivet av er <3
Tänker på er!

Svar: Tack finaste Malin, vi tänker på dig med <3 Kramar!
Sofia Koistinen Edlund

2012-06-30 @ 23:27:32
Namn: Anonym

Sofia , visste inte att jag blev anonym / majvor

2012-06-30 @ 23:28:24
Namn: Therese

Vackert skrivet! Vi ses på begravningen hjärtat <3

Svar: Tack <3 Ja det gör vi, saknar dig!
Sofia Koistinen Edlund

2012-07-01 @ 07:48:45
Är det något du har på hjärtat? Kommentera gärna!


Ditt namn

E-post (den ser bara jag)

Var hittar jag dig/blogg?

Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback