KOSKINN

ÄNTLIGEN har jag fått mitt älskade koskinn (förlåt Dannie!!) men jag har verkligen suktat och suktat så galet länge nu. 5 kvm stort, vit botten och bruna detaljer, pure love! 1295 :- på IKEA var det definitivt värt, älskar det redan.
Vad tycker ni? Ser ni förresten bilderna på tavellisten? Blev galet bra, visar resten av vardagsrummet och bilderna närmre en annan dag!







Förresten... Jag VILL verkligen blogga mera och oftare och bli mer seriös men det finns verkligen inte tid i mitt liv. Jag har saker att göra hela hela tiden, kan knappt andas emellan allt. Så jag hoppas ni finner er i detta och håller kvar ändå, det är så roligt att få respons på det man gör! Puss gullungar!

Du är den du är

När vi vägarna vandra, och tidens otröttliga gungande sveper genom våra liv
Ser vi stjärnor runt omkring oss, framtidshopp och tro, glädjeämnen i det lilla
Var lycklig över det du har, sök ej mera
Längta till varje dag, förlåt alltid
Älska varandra, kyss en sval kind
Låt ett bultande hjärta värma ditt sinne
Ty morgondagen är ett mirakel, en stilla vaggsång om att livet fortgår
När du vilar, låt värmen från livets glödande bädd stråla genom din kropp
Var den du var född att vara, forma din framtid själv

Livet blir alltid det du gör det till




Extensions

Nytt clip-on set beställt, från Ebay som allt annat. 398 svenska kronor för 120 gram hår. Tog färgen 1B eftersom jag är relativt mörk, hoppas det blir bra! Himla kul!


Min lägenhet, del 1

För ungefär tre månader sen flyttade jag till min nya lägenhet, har fortfarande inte helt kommit i ordning men det kommer så smått... hade i några inlägg tänkt publicera bilder så ni får se hur jag bor! Först ut är matsalsdelen, som sitter ihop med köket. Enjoy!






Hoppas ni tycker det är fint! Pussss!

Flood

Inte varje morgon man har översvämning i badrummet! Men jag har ringt felanmälan och är lika glad som vanligt så förhoppningsvis har jag ett torrt badrum vid kvällen! Ha en underbar dag sötnosar!



Framkallningar

Jag gjorde förstoringar för ett tag sen i vardagsrummet... men eftersom bilderna var i sepia och jag verkligen älskar färg så blev det liksom... fel. Jag kände att något med färg hade varit mer passande. Och om det här inte blir bra, då ger jag upp, haha.

Dessa fem bilder beställde jag i varje fall. Beställer ALLTID från fujidirekt, extremt bra priser, snabb leverans och väldigt smidig uppladdning och beställning.








Prisexempel: Nu har de en drive där man får beställa 50 bilder gratis (11x) och av förstoringarna beställde jag 3 st 20x25 cm, 2 st 30x40 cm och 1 st 40x50, plus nio bilder utöver (11x). Inklusive frakt och allt blev det 190 :-. Nästan gratis med andra ord! Och om man blir ny kund får man 100 bilder gratis! Detta är inte reklam, är bara extremt nöjd med deras service och priser.

Godnatt kära vänner!

PT

Just träffat en personlig tränare (Niklas) på Helex som har gett mig ett fett bra träningsschema. Nu jävlar är det beach 2011 i sikte!!



I mitt lilla paket

Marbelizing pens som de kallas, går att använda till lite olika saker, bland annat att göra prickar med nagellack. Jag ska främst ha dem för att dutta lim om jag ska fästa stenar i ansiktet, men som sagt, man kan göra lite olika!

Pakeeeeeet



Visar sen, puss! :*

Dagens makeup

Kalla mörkrosa läppar... MUMS! Måste hitta ett stift som liknar detta (har använt skugga).



Fiberhusk + portersås = gelé

Jag är så jävla dålig... Det ser ut som brunt snor mer än något annat och blev så gelélikt att det inte ens går att spola ner i avloppet, hahaha. Helt sjukt. Kan nog bli bra bara jag lär mig mängda... här använde jag ca 1/2 msk till 1/2 liter sås vilket var ALLDELES för mycket. Disgusting!



Det ser så sjukt äckligt ut...

Shoes

Tommy Hilfiger, 1100 :- på Ecco Shop & Company i Luleå. Galet snygga och sköna (kanske inte till dessa leggings dock, tänk jeans eller barbent). Perfektion!



Tack


Ibland slås jag nästan omkull av tanken på vad jag åstadkommit och var jag hamnat i livet, jag tänker tillbaka på saker som varit och inser att de numera bara existerar i en slags glasbubbla, där alla onda tankar, alla sorger och all gråt är inlåst. Det kan inte skada mig längre, jag är för bra för det.

Jag tittar på mitt liv och människorna i det och känner sån extrem tacksamhet, mitt liv är så perfekt och bra att jag inte kan sätta ord på det. Jag vill säga till alla mina underbara vänner, min fina släkt och alla de andra där ute att jag är så enormt glad att ni är med mig i mitt liv när jag mår som allra mest. Tack för att ni finns där, tack för att ni är ni och tack för alla skratt och all glädje ni skänker mig varje dag.

Jag är så stolt över mig själv, jag känner mig stark och vacker och onåbar från allt ont. Jag älskar livet varje dag och ser varje liten solstråle som ett tecken på att livet kommer fortsätta vara såhär. Det är som en dröm jag aldrig vill vakna upp ur. Jag njuter av att leva, jag älskar att vara jag.

Breakfast - bästa måltiden

Med LCHF tyckte jag det från början var bökigt med frukost... Man får inte äta bröd, inte gröt, inte sötad youghurt, inte flingor, inget av det man är van att äta. Men till slut kommer man in i det och nu saknar jag inte "vanlig" frukost alls. På bilden nedan stekt ägg, bacon och blåbär/hallonfil (med lite kolhydrat) blandat med turkisk youghurt. Mums!




Ha en fin dag bästaste! Puss!

Dagens makeup - two days ago

Jag är kass på att uppdatera, I know. Men ni får en fin makeup för att gottgöra det!


Smörstekt torsk med blomkålsmos och vitvinssås

Detta var bland det godaste jag ätit på länge... helt fantastiskt, fisken bara ramlade sönder i munnen och alla smaker kompletterade varann så himla bra. Blomkålsmos är bland det bästa jag ätit faktiskt! Serverade med skivad citron och drack bubbelvatten till. MUMS!


In my package

I lilla paketet låg de mest perfektaste, högaste, finaste, ljuvligaste, vackraste, underbaraste skorna jag någonsin sett. Utan överdrift så slog nog mitt hjärta 120 slag i minuten när jag tog upp dem. Äkta kärlek. Riktig förälskelse vid första ögonkastet. Love!






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dagens makeup

Pink and orange... as springly as it gets! Jag vill ha vår & sommar NU!



Paket till moi

Kan ni gissa..? ;)

Bild sjömansbiffen

Som jag inte hann publicera tidigare! Recept i inlägget nedan! Serverade med en supergod sallad, lite salladskrydda och en oopsie med vitlöksost.


Smarrig sjömansbiff

Recept chokladmousse

LCHF-chokladmousse

Superenkel och magiskt god LCHF-chokladmousse! Publicerar receptet senare ikväll :)

Dagens makeup

Dagens såg ut såhär, älskar verkligen att ha en kontrastfärg under ögonen, går snabbt och blir så himla himla fint! Idag blev det rosa. Nu bodypump med fina Mia!

Bad but good

Kommer åka buss hela kvällen, därför kass uppdatering. Ska på utbildning i Umeå för medicinsk hudvård, det är imorgon, ska bli ruskigt intressant och kul! Imorn kväll är nog bloggen igång igen! Ha det bra till dess, kram!

Yesterday

Vilken bra sminkbloggerska som glömmer ta kort på sminket, haha. Men så här såg iallafall helheten ut igår :)


Matsedel vecka 11

Det blev en lite omvänd vecka, börjar med söndag och slutar med lördag... haha men ni förstår grundprincipen. Frågetecknena är pga att jag ska på en dagsresa med jobbet, vet inte riktigt hur det kommer se ut, men något i LCHF-väg kommer jag naturligtvis äta. Ser inte matsedeln underbar ut? Mer LCHF åt folket!



Oopsiepizza

Oopsiesarna blev super! Och det funkar helt okej att ha dem som pizzabotten, problemet är att tomatsåsen "degar" dem lite, de blir inte så krispiga som vanlig pizza blir. Jag gjorde bara en enkel fyllning med tomatsås, rökt kalkon och ost! Himla gott! Serverade med en stor klick creme fraiche.


Oopsies

Just nu är mina oopsies i ugnen, hoppas de blir goda! Detta är ett LCHF-bröd, det är ju faktiskt bröd som de flesta saknar när de äter enligt LCHF. Jag hade tänkt använda mina som pizzabottnar så smetade ut dem lite tunnare, vi får se vad slutresultatet säger. Återkommer ;)

My hair

Utväxtfärgning på G! Denna färg använder jag ALLTID. Kostar runt 30 kronor på Willys tror jag, helt okej pris, haha.

Dagens makeup

Jobb nu :D




Dagens makeup

Dagen har gått extremt fort, vi har haft många glada patienter och dropin-kunder och det är alltid kul när det händer mycket!! Nu ska jag laga middag, chorizo med grönsallad och creme fraiche-dressing. Mums!



Three little words


Det här är nog bland det finaste i mitt hem, min vägg med det finaste budskapet i världen, blir så glad varje gång jag ser det.




Puss älskade vänner!

*Klick klick*

Går ju så snabbt att bara trycka på den där lilla, lilla knappen. Så snart är de mina! Vet att de funnits ett längre tag men på min födelsedagsfest ska vi ha rosa/glittertema så det blir huuuur bra som helst! Underbara!



Pris? 299 riksdaler. Plats? Nelly!

Dagens makeup

Jag har vart på jobbet idag! Jiihoo, riktigt kul som vanligt, lär mig supermycket hela tiden! Dagen avslutades med att jag hoppade på fel buss hem, riktigt klantigt! Men hem kom jag tillslut :)

Dagens är väldigt neutral då jag inte känner mig helt kry ännu och inte heller hade superlust att sminka mig mycket. Men tycker det var rätt fint ändå!





Nu ska jag laga mat, tacos idag! Pusspuss!

In the bag

Ett superfint set med bodymist, bodylotion & bodywash från Victorias Secrets. Tack sötnos!



Pusspuss!

För att mitt liv är komplett




Fick en present av världens bästaste, visar sen :)
Pusspuss!

Nelly trend

Har kollat in den hypade Nelly Trend som kom ut idag... är inte speciellt såld sådär vid första ögonkastet, jag får nog vänta ett tag och se om jag blir mer övertygad längre fram. Ändock fanns det ju några guldkorn, skorna är riktigt coola och finns i fyra färger!



Jag är fortfarande sjuk men kämpar på, ska försöka ta mig till jobbet imorn iallafall! Vill ju inte ligga här, vill verkligen jobba! Puss sötnosar

Funderationer

Jag är lite sugen på att beställa hem saxar, en vanlig sax och en urtunningssax. Eftersom jag inte är utbildad frisör behöver det inte vara några superredskap, de ska liksom mer fungera när jag ska klippa luggen på mig själv eller när jag klipper in löshår på dem jag suttit fast det på... kökssaxen känns inte så himla professionell faktiskt!

På ebay har de massvis, för en billig peng. Lite sugen på dessa. Med ett pris på lite under 200 kronor. Tål absolut att tänkas på!



Nu ska jag sussa ett tag så jag orkar åka till jobbet imorn. Puss sötnosar!

Fix

Håller på att pilla lite i kodmallarna... så ser bloggen konstig ut vet ni varför =)

Dagens makeup, a while back

Hittade denna makeup i en av mina bildmappar på datorn, tänkte det vore osnällt att inte dela med sig av den! Ni får bortse från min sammanbitna min på sista bilden. Himla fint med rött/rosa/orange va?





Förkylningen är för övrigt inte bättre, men jag kämpar på!
Pusspuss!

Före och efter

Egentligen är det fel att säga efter... eftersom jag fortfarande håller på. Jag bytte kosthållning av några olika anledningar, den allra främsta var för att förbättra mitt mående. Jag var alltid trött, jag överkonsumerade socker, min mage var helt (för att tala klarspråk) fucked up, mitt humör svängde kraftigt, jag mådde dåligt och var deppad.

Med LCHF förändrades allt, jag blev gladare, piggare, mer välmående, fylld av energi, hade inte humörsvängningar, var aldrig hungrig och min mage fungerade perfekt. Och så är det fortfarande. Sen tappade jag massor i vikt, vilket var välkommet såklart. Jag älskar det helt enkelt!
Har tyvärr inga superbilder men ni får hålla tillgodo.






Heels

Jag mår verkligen sjukt dåligt... febern har stigit, öronen spränger, min näsa rinner och världen går snart under. Baah....





Bjurrar på ruskigt snygga skor i brist på annat, måste ha! Har fått dille på klossklackar och platå på senaste. Un-der-bar-a. (kom till sidan om du klickar på bilderna)

Fortsättning: Mascara

Försökte med våld, massor av alvedon och viljestyrka slita ut förkylningen ur kroppen, men icket, den segrade och jag fick trumpet gå hem från jobbet (som för övrigt är och kommer vara världens bästa jobb).

Nog pratat om hur risig jag är, det var mascaran jag skulle komma till.

Har nu hunnit använda den i tre dagar och den är helt MAKALÖST bra, iallafall på mig som har ganska långa fransar och mest vill åt volymen. Den kommer åt ALLA fransar, kladdar inte, har extremt bra formula, färgar inte av sig, smular inte, ger mycket volym och är lätt att tvätta bort trots att den är vattenfast.

En av de bästa, ja kanske den bästa mascaran jag provat, någonsin.




Vill man köpa finns den här. Storleken är 11 ml, vilket är mer än i de allra flesta mascarorna på marknaden!

Såg nu också att priset inklusive frakt är 2, 68 USD (ca 18 svenska kronor). Köpköpköp!!


Dagens makeup

Dagens makeup går i grönt, återigen från 120-paletten.





Nu ska jag mysa ner mig i sängen och försöka bli kvitt förkylningen. Ha en underbar fredag alla! Puss

Dagens makeup

Tack Hanna för din underbara kommentar först och främst <3

Idag har jag använt färger från min 120-palett. Bild kommer sedan. Körde enkelt men stilrent och hallonröda läppar. Vad tycker ni? :)





Hade förresten min första jobbdag idag, helt underbart :)
Puss!

Mascara

Köpte den här mascaran på Ebay för kanske... 5 dollar eller något sådant. Mellan 30 - 40 svenska kronor iallafall. Provade den första gången ikväll och JÄVLAR, I'm impressed. Svartaste svart, vattenfast som jag älskar, lättapplicerad och väldigt volymgivande. Bättre recension när jag använt den några gånger.



Utan


Med


Har inte använt någon fransböjare eller liknande, de blev hur fina som helst ändå! Nu sängen!
Pusspuss

Återfall

Förlåt älskade vänner, jag vet att ni saknat mig.

Varenda dag har jag tänkt på bloggen, drömt om att återuppliva den, försökt samla kraft och styrka att komma tillbaka, men det har bara aldrig känts rätt. Egentligen känns det inte helt rätt nu heller, men jag tänker att om jag byter lite inriktning, skriver av mig lite, får feedback på orden mina fingrar och mitt sinne flätar ihop så kanske det känns rätt till slut. Vem vet? Man måste satsa för att vinna, det värsta som kan hända är att man förlorar.

Så, vad har hänt i mitt liv? Egentligen en massa saker. Första, främsta och bästa skillnaden är att jag skapat mig ett liv jag kan vara stolt över varje dag. Jag vaknar upp och är lycklig. Jag vet att allt det här är mitt och det kan ingen ta ifrån mig. Jag bubblar och sprudlar och spritter i kroppen för jag har äntligen hittat hem. Jag vet vem jag är, vad jag gör och varför jag gör det. Jag gör allt för min egen skull nu, har brutit de destruktiva mönstrena i att alltid åsidosätta sig själv.

Mer då? Jag har bytt jobb. Eller nåväl, jag börjar på torsdag. Mer om det senare, men en liten ledtråd är att det har med spa och makeup att göra. Jag har börjat med en ny kosthållning som förändrade mitt liv. LCHF, mer om det senare också. Kommer säkerligen dela med mig av små recept och tips också. Började med det för att få mer livskvalitet, få känna att jag lever och för att bryta mig loss från sockret. Blev en gladare, starkare och bättre människa, och tappade som ett plus massvis i vikt. Även om inte var det det hela handlade om.

Tänkte avsluta mitt återfall med den krönika som publicerades på www.cm3.se i början av året. Så ni verkligen förstår. Vi hörs sen älskade underbara!

2010... ännu ett år har passerat i mitt liv, och jag tycker tiden har gått snabbare än någonsin. Det var ju nyss vi satt i mitt röda hus med vita knutar på Skolgatan och sa "Gott nytt år!" till varandra. Samtidigt har det hunnit hända mer saker än det gjort något annat år. Både bra och dåliga, förstås.

Gav ut en bok, som jag känner mig otroligt stolt över. Klarade slutproven bättre än galant och fick flera fina diplom att hänga på väggen. Gick balen, där ingen annan av de nära 1600 gästerna kunde mäta sig med hur fin jag var. Blev utsedd till årets elev 2010, med en motivering som fick och fortfarande får mina ögon att svämma över av tårar. Klarade körkortet, det fina beviset på att jag verkligen kan köra bil. Hade fantastiska betyg som kan ta mig långt ut i världen. Tog studenten, inget kan någonsin mäta sig med det, det var omåttlig lycka och kärlek. Fick ett heltidsjobb som jag älskar, och är tacksam över varje dag. Flyttade från mitt trygga Robertsfors till den fina staden Luleå, helt ensam och utan förväntningar. Skaffade en hel drös med nya underbara vänner, som idag är en stor del av mitt liv.

Alla dessa saker tar jag med mig, sparar i djupet av mitt hjärta och ser till att de formar mig ännu mer som människa. För är det något 2010 gett mig så är det självinsikt och en annan syn på mig själv. Varje dag intalar jag mig själv att jag ÄR bra. Jag GÖR skillnad. Och att ju mer kärlek jag ger, desto mer får jag tillbaka. Att flytta från Robertsfors var det bästa som kunnat hända mig. Inte för att jag ogillar min barndoms kommun. Tvärtom. Nu när jag inte bor där uppskattar jag varje gång jag får en chans att vandra på de gator jag känner så väl. Men att lämna vissa delar bakom sig och slå sig ner på en annan plats, det var helt rätt för mig. Jag får chansen att skapa ett nytt liv och glömma det gamla. Mitt nya liv. 

Jag försöker leva varje dag som om den vore den sista och gör mitt yttersta för att sprida glädje bland alla människor jag träffar. Livet är för kort för att man ska springa omkring och sprida negativ energi, syna istället dig själv och hitta de små ljusglimtarna. De finns där, även om de känns långt bort. Efter min älskade kusins död har jag förstått att man inte kan ta någonting för givet, man måste kämpa för det man har medan man har det.

Mitt bästa tips för att få ett fint 2011 är att ta livet som det kommer och leva dag för dag. Ta inget för givet. Sprid glädje och kärlek. Ge mycket och få mer tillbaka. Älska och vårda de du har omkring dig. Ta tillvara på varje ögonblick och se till att spara de som är bra. Tala om för de omkring dig hur mycket du tycker om dem och hur bra dem är. Sluta aldrig se livet från den ljusa sidan. För en sådan finns det alltid. Var nöjd med dig själv och det du kan åstadkomma. Jämför dig aldrig med någon annan. Det finns bara en som du.

De dåliga minnena lägger jag själv i en röd låda som jag tejpar igen och fäster ett snöre runt. Sen gräver jag ner den och glömmer bort dem. Livet levs bara en gång, och det finns inte tid att älta det gamla, gråa och hemska. Det enda vi kan påverka är det som händer just nu. Blicka framåt och lev i nuet, det är nyckeln till ett lyckligt liv.
Ha ett gott nytt 2011!


RSS 2.0