Dagens makeup, rosa, lila, gul







Säg gärna vad ni tycker :)
Pussochpuss igen!
/ Sofia

Grattis till mig!

Vann nyss en L'extreme mascara från Lancome för 53 kronor inklusive frakt.
Rek butikspris: 280 kronor.


Jag är glaaaad! Tradera är bäst!
/ Sofia

Brödrostpanik

Jag är ju inte den som direkt skriver om mina händelser under dagarna eftersom jag tycker det är orelevant att veta att jag har varit i skolan, att jag träffat nån på stan eller att jag åt kyckling till middag.
Men det här är faktiskt något jag måste berätta!

Jag plockade fram ishavssallad, rostbröd och brödrost för att ishavssallad är en utav de godaste saker man kan ha på mackorna! Nåväl, jag stoppar in brödrosten i kontakten, stoppar i mackor i brödrosten och trycker ner knappen. Helt plötsligt hör jag bara typ FzzzzzzzzFZZzzzzzzzzzZz SprakSpraksprak och när jag kollar dit så slår det upp en stor låga från brödrosten! Birgitta skriker "Roland! Rolaaaand!" och jag står som förstenad, men som tur är lägger sig lågan utan att något annat fattar eld! Men jag tror ändå inte att jag varit så rädd någon gång i hela mitt liv!
Fy vad hemskt!

Det vi tror har hänt är att sladden är så nött att det blir kortslutning och börjar brinna i hålet som finns där... men snacka om att bli chockad!
Så det blev inga rostmackor till frukost men det var kanske lika bra, hade nog ändå inte vågat använda en brödrost direkt efter. Huvvaligen!

(ps. jag vet att ni gillar mina skills i paint ds.)
/ Sofia

Loveletter

Jag är rätt söt ibland faktiskt. Johan ligger bredvid mig i sängen och snarkar så jag skickade honom ett kärleksbrev på mailen. Han är verkligen världens finaste.

älskling och kusin i somras

Pussgodnatt sötnosar.
/ Sofia

Smycke

Har aldrig velat ha något så smycke så mycket som det här (förutom förlovnings/vigselring då).



Helt underbart humanitysmycke! Finns att köpa här, bättre bilder här.

/ Sofia

Massa fint

halens, ellos

/ Sofia

Dagens makeup, blått med glitter.






Leopard

Hur snygga?!


asos.

Puss!!
/ Sofia

Nytt i sminkväskan

Åh tack för alla fina krya på dig kommentarer! Mår redan bättre, hihi.

En spraycleanser har införskaffats, har länge velat ha en men äntligen fick jag tummen ur och köpte en, 59 :- på Kicks bara. Spraycleanser är superbra om man använder sina borstar ofta och de blir täckta med skugga/rouge/puder/solpuder/läppstift, you name it! Då är det bara att spruta lite spraycleanser på ett papper och köra runt penseln där några gånger så tar det bort produkterna och desinficerar penseln. 

Superbra för mig som ofta använder mina penslar och lägger makeuper i olika färger. Självklart ska man vara noga och rengöra med diskmedel eller shampoo och balsam om man ska använda de på någon annan! Men det är superbra att ha även när man inte hinner tvätta och torka penslar mellan olika modeller/kunder, då de blir helt rengjorda. Ett hett tips från mig!



Massa puss!
/ Sofia

Finally home

Dagen bjöd inte på så mycket, har känt mig lite off, och nu vet jag vad det beror på... håller på att bli sjuk! Har 37,9 grader nu men brukar ha 36, 3 så det är ganska stor skillnad. Har lite ont i halsen också, men vi får hoppas att det stannar där och inte blir värre!

Har inga nya bilder så ni får en oldie när jag var blonf på mig och några av mina favvobrudar, Eve, Nina och Otilia.



Skriver sen!
Puss
/ Sofia

Black beauty

Kul med ny design på blogg.se, det gillas! Sen är det säkert några pessimister där ute som tycker det är sämst, men jag gillar förändring så, tack för det!

Hinner inte uppdatera så mycket nu för tiden, har så många bollar i luften samtidigt att jag knappt vet när jag ska hinna sova. Iallafall är det prov imorn, och eftersom jag är/alltid varit väldigt ambitiös så är jag det självklart den här gången också.


Haydee Ferrera. Källa.

Men kan ge er en inspirationsbild iallafall.

Pussar!
/ Sofia

Dagens makeup






Pusss!
/ Sofia

Längtar

Jag är redan less på vintern, vill ha sommar, sol och massa härliga dagar på stranden (oftast önsketänkande eftersom jag bor här uppe, haha).

forever21, skopunkten

Godnattpuss!
/ Sofia

Fifties

Älskar verkligen 50tal, och dog när jag såg de här bilderna. De tillhör kollektionen Forever21 Twist och här är ett urval. Det är bara titta, älska och dregla.



Allt är perfekt, makeupen, kläderna, skorna, inredningen, håren. De snurrade på definitionen femtiotal men tog det till en helt ny nivå. Jag vill ha allt.
Hemsidan hittar ni här.

Puss!
/ Sofia

Förlåt...

.. för ingen uppdatering igår men jag gjorde annat viktigt, sminkade bland annat till projektarbetet!

Bjussar på en gammal makeup så länge!

Pussar!

/ Sofia

Godnatt sötisar.

Godnatt nu fina små älsklingar, nu ska jag krypa ner med min största och enda kärlek här i livet, Johan! Vi har dessutom 2 år på alla ♥ dag, det ni.



Bild: Christian Dior

Pussss
/ Sofia

Nitigt

Jag hade utan tvekan en av de roligaste kvällarna i mitt liv igår, men det har tagit ut sin rätt och idag är jag inte så pigg. Jag har verkligen blivit helt galen i nitar, ser dem överallt, på allt, och jag vill HA allt. Den här var himla fin, och Gina Tricot har alltid så härliga priser också.



/ Sofia

Gårdagens makeup! På Fia igen!

Haha det blir andra ögon än mina idag också, sminkade Fia igår också innan vi skulle på krogen, det blev grönguldig sotning, helt sjukt snyggt!

Förresten hade jag en av de bästa kvällarna i hela mitt liv igår, helt underbart!






Tyvärr hade hon råkat kladda lite mascara på det guldiga men ni kan ju bortse från det ;)
/ Sofia

Gillare!

Yes, krogekrogen ikväll, vi ses där!



Det är bra med en pojkvän som kan :)
Pusss!
/ Sofia

False lashes

På sistone har jag fått dille på lösfransar, det vet nog de flesta som känner mig. På den här hemsidan hittade jag tre riktigt coola modeller. Och inte så svinigt dyra heller. 79:-/ par känns väl överkomligt? Hittade hemsidan genom bloggen Jessi Fox, som för övrigt är grym på att skriva.



Dushen kallar!

Pussss
/ Sofia

 

Geisha

Lägger upp en bild på samma tjej som ni ser i inlägget nedan, bara det att jag gjort henne till geisha den här gången. Det här var några månader sen under en makeuplektion!

Enjoy!



Pusssss
/ Sofia

Dagens make up - på Fia!




Visst är hon fin mitt hjärtegry?

Puss!
/ Sofia

Godmorgon sötnosar!!

Som jag sa tidigare i veckan är den här veckan ledig, eller ja, vi har s.k. projektarbetsvecka då vi ska jobba med projektarbetet (hemlis, hihi). Och jag kan stolt säga att jag inte sov bort hela dagen, jag trotsade min snurrande hjärna och klev upp redan för en timma sen. Rätt skönt må jag säga.

Nåväl, här kommer en liten bild som har med projektarbetet att göra, så nu kan ni fortsätta klura.



Lägger upp dagens make up sen! Nu: försäljning och service!

Pussar!
/ Sofia

Blingbling

Den här underbara klänningen hittade jag också på stan igår, ska invigas nu på lördag!



Hela klänningen är paljettig, det är bara lite svårt att visa när man inte har så bra kamera! Men tycker iallafall om den himla mycket.

/ Sofia

Införskaffat

Två underbar sötsaker för 12,75 :- respektive 14,75 :-. Typ 27 kronor för båda. Rätt överkomligt tycker jag!




Och blomman är stoooooor, jättestooooor. Älskardet!

Puss!
/ Sofia

Gårdagens make up - rosalila från e.l.f

Förlåt för dålig uppdatering igår, extraknäckte som stylist till min pojkväns storasyster, det gick ruggigt bra. Sen på kvällen var vi hos Balle och Skrollan och såg Dukes of Hazzard, sjukt kul film!

Men gårdagens ska jag bjuda på!





Förlåt för halvdåliga bilder, men de togs i all hast! Hoppas ni har en underbar dag sötnosar!

Puss!
/ Sofia

Det är så mycket...

... jag vill ha just nu. Men med sviktande ekonomi och en kassa som minskat 4000 på en månad får det nog vänta. Men jag vill verkligen ha ALLT, kläder, smink, skor, inredning.



Visst är väl kuddfodralen underbara? 29,50 :- på hm!!!!

Puss!
/ Sofia



Lipstick



Något som folk borde använda oftare är rött läppstift, det är ju så sjukt snyggt.
Detta är en av mina favoriter Play från Make up store!

Puss!!!
/ Sofia

My babies

Det finns nog inget bättre sminktips än det här: KÖP BRA PENSLAR!

Tänkte visa några av mina sötnosar (ja, några, har ännu fler och ändå har en massa försvunnit :S)



Puss!
/ Sofia

Dagens makeup - e.l.f Dramatic eyes











Provade då alltså de nya produkterna idag, och jag kan bara säga en sak: GRYMT VÄRT!

Puss!
/ Sofia

Om du bara visste...



... hur mycket jag älskar dig och alltid kommer älska dig. Du är mitt allt sötnos.

Följ min blogg med bloglovin

e.l.f cosmetics

Fick mitt smink idag, wiiie! Blir så himla glad direkt det är något litet paket eller annat, men nu när det är ett stort paket blir jag ÄNNU gladare!

Allt verkar vara superbra, ska testa allt imorn på rätt plats, har bara kollat pigmenteringen på skuggorna på handen och sådär ikväll.








Är så sjukt nöjd!

Puss!
/ Sofia

Mary kay foundation

För ca. en vecka sen fick jag hem min nya foundation från Mary Kay och tänkte utvärdera den lite nu:

Jag har provat många olika foundations, kakfoundations, mineralfoundations, flytande med olja, flytande utan olja osv. Jag har även haft annat mineralpuder, nämligen från Bare Minerals, som är det ledande märket inom mineralmake up (även ett av de dyrare).

Den största skillnaden mellan en flytande foundation och en mineralfoundation är att flytande ofta blir mer täckande och mineralfoundation mindre täckande. Dock kan flytande se mer onaturligt ut medan en mineralfoundation mest jämnar ut hudtonen och får den fräsch och lystrig.

Jag är en blandmänniska, som ibland vill ha flytande och ibland mineral, beroende på humör, ork, tid och på hur täckande jag vill att det ska vara.

Men jag kan med sanning säga att mineralfoundationen från Mary Kay är superbra och härlig, lätt att applicera och sitter bra. Dock måste man jobba länge med kabukin (penseln), för att få det så täckande man vill. Jag använder även concealer under ögon, runt näsvingarna och på hakan, där jag vill täcka det där "lilla röda eller blåa". Jag tror inte jag skulle tycka om den lika mycket om jag inte använde concealer på de ställena där jag behöver det, jag tror jag skulle känna att den täcker för lite då.

Men för den som letar en ny foundation som känns prisvärd och funkar bra (mineralpuder räcker i flera månader, upp till ett år) så tycker jag absolut man ska prova denna.

Frågor om isadora och maxfactor osv har jag ingen aning om, det är inga märken jag provat inom mineralbiten och jag vet heller inget om dem.

Det enda jag tycker är att man ska verkligen prova sig fram, våga fråga i butiken (oavsett om det är på internet eller i verkliga livet) och att känna sig för. Det dyraste är inte alltid bäst, jag har, trots min utbildning, massa smink från "billigare" märken.




På bilderna har jag bara foundation och concealer. Bilderna är ej redigerade.


Puss!
/ Sofia



Faux leather

Ledig en hel vecka till, känns underbart. Eller egentligen är jag ju inte ledig för att projektarbetet ska ju skrivas, och f&s ska ju pluggas, men ändå. Det känns bra.

Måste verkligen ha en ny skinnjacka. Eller syntetjacka snarare. Beställde min sista från halens och den har varit med tre säsonger nu, är sprucken nästan överallt och helt enkelt använd klart, men den har varit med om mycket!



Den här finingen kostar bara drygt 500 spänn med frakt och allt. Vad säger man? Slå till? Vänta?

Problemet är ju bara att när man är större finns oftast bara såna här jackor att beställa på nätet, i butik är de nästan alltid för små över brösten och axlarna. Blir något att tänka på.

Hoppas ni får en underbar dag!
Pussar!

/ Sofia

Och oj vad jag vill vinna!

Jag är med och tävlar om en goodiebag värd över 10 000 kronor hos Julia Berg och är ju så himla sugen på att vinna! Tävla du med, genom att klicka på länken!



Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

PUSSSSSSSSS
/ Sofia

My room

Internet har varit halvknäppt och min dator bestämmer sig stup i kvarten för att stänga av sig... men såhär ser det iallafall ut i mitt rum, som jag lovade att visa igår!








Och jag vet att det är supersvårt att få en uppfattning om ett rum genom bilder, men det går iallafall i svart, rött och grått med detaljer som ljuslyktor, lampor, lådor osv. Det är ett väldigt litet rum med snedtak som jag ofta slår huvudet i (haha) för att jag är så lång, men det är verkligen ett supermysigt och jättetrevligt krypin!

Hoppas ni tycker om det!
Puss
/ Sofia

En sak är säker...

Jag behöver nya skor. Nya nitiga skor. Så sjukt snyggt.




(klicka på bilden för att komma till hemsidan)

/ Sofia

Gårdagens

Kvällen igår spenderades hos min moster och morbror men tråkigt nog var deras internet lite knäppt så kunde inte ladda upp några bilder!

Men såhär såg jag ut:





Skuggan är min nya härlighet Black Emerald från i.d!

Tänkte slänga upp lite bilder på mitt rum sen när jag städat klart där också! Men det blir senare.

Puss!!
/ Sofia

Ending story - new beginning


Det var ju tråkigt nog min sista dag igår, känns supertråkigt eftersom jag har haft en helt underbar praktikperiod! Men salongen och människorna i den finns ju kvar, så det är tur det iallafall.



Fick tusen kronor i presentkort som jag använde upp på en gång:


Skuggan black emerald från i.d


"Färgboll" 556. En sorts inpackning med lilaröda pigment.

 

Chalk, volympuder (som osis dust it fast ett annat märke)!



Hårspray, sebastians shaper fierce!



Hårfärg, color touch 4/0, så nu blir det utväxtfärgning!

Är så himla nöjd över allt jag fått vara med om de här veckorna, det har varit en underbar upplevelse som jag väldigt gärna skulle göra om. Alla kunder, all personal, mitt viprum, Sara, Daniela. Ja allt har varit så himla bra.

Puss
/ Sofia

Wiiehoo!

Puhh äntligen klar, efter tre och en halv timma, några svordomar och massa pill i koderna!

Men jag är mer än nöjd, kunde inte drömma om att det skulle bli såhär bra!






















Lägger in en bild på min fina älskade klass! En termin kvar nu brudar, de här tre åren har gått så jäkla snabbt!

Ska burra ner mig i sängen med min kärlek nu!
Puss!
/Sofia

Förvarnar er...

ska försöka pilla lite med bloggdesignen - en del jag inte är så haj på, haha :]

bjussar på en bilding iallafall!



/ Sofia

Dagens make up

Sorry, somnade direkt jag ätit när jag kom hem och vaknade nu så har varit allt annat än aktiv... men trött får man väl va? :)




Här får ni dagens sotade iallafall :)

/ Sofia

Click click

Knappen på musen (oj, lät fel, haha) är lite farlig. Råkade clickeliklicka hem en mass fina saker från elf igår, oooops!

Det här fanns på min ordersedel:



Allt tack vare denna tjej som tipsade om fri frakt! : Josefine

40 tal

Dannie min lilla Dannie vars fantastiska blogg ni hittar här gjorde en ruskigt snygg styling på mig igår! Såg faktiskt riktigt tillsnitsad ut.



Nä men hon är iallafall sjukt duktig och hennes blogg är absolut värd ett besök :)

Animalistic

Djurförsök, päls och varelser som far illa - blä.
Djurmönstrat, fuskpäls och fejkläder - yes please!

Hittade dom här två finingarna på rean, och vad kan man säga? Djurmönstrat är snyggt, fuskpäls är snyggt och jag är snygg? Kan det gå bättre ihop? ;)




/ Sofia

Dagens make up - rosa, turkos

Praktik heeeeela långa dagen, men kul som vanligt! Tråkigt nog är det bara två dagar kvar nu... hmm... men får ju förhoppningsvis fortsätta där litegrann iallafall :)





Hope you like it!

/ Sofia


Shopping

Jag måste sluta slösa pengar på småtjafs... det är bara det att det är så himla kul att köpa sånt! Nåväl, 90 kronor kunde jag väl avvara för det här supersnygga superrosa läppstiftet från Nouba.




Fint va?
/ Sofia

Dagens make up - lila & gul

Och ja, jag vet att den lila skuggan inte ser lila ut, men det är så knäppt, för den blir mer brun än något annat när man lägger på den. Nåväl, den VAR lila iallafall. Enjoy :)






/ Sofia

Foundation

Åhh jag tycker så mycket om brevbärare! Dom är så snälla! Haha nä men min foundation har iallafall kommit nu, så nu ska den provas!



Puss
/ Sofia

Det här satsar vi på - i vår!

  • Tjocka, tuperade flätor och hår.
  • Dov, grön ögonskugga.
  • Rosa läppstift!
  • 20-tals ögon, dvs mörkt inne i ögonvrån.
  • Lösfransar under ögonen.
  • Multifärgade ögonskuggor på locken!
  • Höga, stora, tuperade knutar på ett slätkammat huvud.
Hittat på www.elle.com

Bilder: här, här, här, här, här, här,!



/ Sofia

Springtime

Jag vet att våren är fyra månader bort, men jag kan ändå inte låta bli att önska!



Blev ledig idag dessutom, salongen skulle ha personaldag :)
Pussss
/ Sofia

Trötter



Är så sjukt trött, har aldrig varit såhär vimmelkantig... Johan heter Jonas, Fia kallas Carro och jag vrider och vänder på allt jag säger... skriver mer imorn, ska dansa dansmatta nu... haha...



Puss!!
/ Sofia









Dagens make up - sotning med kajal

Oftast när jag gör sotning använder jag mig av kajal och skugga som jag blandar för att få bra textur som är lättarbetad. Men för en lite större utmaning använde jag idag BARA kajal och suddade med. Det var lite klurigt med kanterna men Make up stores kajal är ju underbar att arbeta med så det var inga större problem!

Resultat:





Och knallrosa läppar, det säger man väl inte nej till?
Pink is my passion!
/ Sofia

Hej skola, farväl frihet

Sista praktikveckan börjar imorn, sen skola. Massa jobbiga prov, inlämningar och ett fett fullspäckat schema hade jag inte längtat efter. Men okej, nu kör vi.

Först ut: försäljning och service prov på hela boken (kill me!)



Och så schemat: (lika bra att skjuta sig, haha)



/ Sofia

Penslar

Jag ville bara tipsa er om det bästa man kan investera i om man vill få snygga makeuper är bra sminkpenslar i äkta hår! Jag har provat massa olika, och det jag tycker är viktigast är inte vad den kostar, utan hur bra den fungerar! Jag älskar min foundationpensel från make up store till exempel, jag skulle förmodligen inte överleva utan den. Likaså min skuggpensel från Dollarstore (ja, lågprisvaruhuset!!). Detta är penslar som skiljer en tiondel i pris, men de är lika viktiga och bra för mig!

Om du ska köpa en pensel, börja med en appliceringspensel för ögonskugga, men som ändå går att sudda med. Make up store har massvis med superbra penslar, som dock kostar lite mer men håller en hel livstid!

Prova dig fram, men mitt bästa tips är iallafall: Köp riktiga penslar som plockar upp pigment bra och gör appliceringen lätt utan att skuggan "faller".

Ska lägga upp mina egna favvispenslar någon dag så ska ni få se dem! 



Ha en underbar dag!

Puss!!
/ Sofia

80 - tal

Min älskade sötnos till storasyster ska på 80-tals fest ikväll och jag blev stylist, inte helt oväntat! Men hon blev supersnygg! Resultat nedan:







Visst är hon söt?

/ Sofia

Gårdagens make up!

Hann aldrig lägga upp den igår, men bjussar på den nu istället!






Hoppas ni gillar den!

Puss!!!
/ Sofia

HM

Jag älskar HM, de har alltid något fint, även till oss lite större. Idag fick den här följa med hem, en sötnos för endast 199 :-. Ska invigas på dansgolvet på Cover Club här i Umeå sen!




Lägger upp kvällens make up så snart den är gjord!
Puss sötnosar!

/ Sofia

Projectwork



Idag ska jag hålla på med mitt och min älskade vän sofias projektarbete, en idé som jag inte kan släppa, än :) men det lär nog märkas i bloggen vad det handlar om när tiden är inne!

Ha en underbar dag mina hjärtan, lägger upp en make up sen!

/ Sofia













Dagens make up - natural!





Idag blev det naturligt, med rouge på ögonlocket och bara en ljus highlighter! Kom ihåg, att bara för att ett rouge är ett souge kan du förstås ändå lägga den på ögonlocken!

Vote for me!




Nu mina sötnosar, hoppas jag ni röstar på mig i bloggtävlingen som jag är med i!!!
http://mindresmart.blogg.se/2010/january/finalisterna-for-denna-veckan.html#comment

Tack!

/ Sofia















Pink black

Svarar på alla fina kommentarer imorn, kvällen bjuder på kortspel och morgondagen på mer fix med älsklingens rum!!




Visar ännu en make up jag gjort eftersom ni verkade uppskatta den senaste så mycket!

Puss sötnosar!
/ Sofia

Dagens make up

Har varit vrålförbannad hela dagen, men börjar lugna ner mig nu när jag äntligen kommit hem. Bjussar på dagens make up iallafall! :)





/ Sofia

Make up

Lägger upp en make up jag gjorde på skolan i höstas, temat var Edens lustgård.

Tycker hon blev riktigt fin faktiskt, snygg-Sara.



Vad tycker ni?

/ Sofia

UV light

Jag ser ut som en smutsig prickigkorv, smutsig för att jag inte hunnit duscha och prickig för att vi målar om!
Det är därför det varit kass uppdatering idag :)

Det här blir nog mitt nästa köp, nu har jag vart sugen så länge så finns nog ingen återvändo:




UV lampa, gele, tippar, pensel, rhinestones, nagelformar osvosv.

SÅ SUGEN PÅ ATT BÖRJA BYGGA NAGLAR!

/ Sofia

Baby

Måste bara få visa den människa som gjort mitt liv så mycket bättre och finare.



Jag älskar dig sötnos, 2 år den 14 februari <3

Min fina kappa

Tänkte bara visa er min fina kappa som jag haft ett tag nu. Stor varm, lurvig och såklart FUSKPÄLS. Som ny från Kupan i Umeå. Ursäkta den dåliga kvallan men det är sällan ljust här uppe i norr, haha. Och det vita längst ner är snö, inte färg.



/ Sofia

Dagens make up

Dagens make up går i blått, enjoy!







Och nej, det är inte mitt ögonbryn som hänger ner, det är mitt hår på huvudet, haha.

/ Sofia

Ny foundation

Budade nyss hem ett tillskott i sminkväskan från Tradera, en mineralfoundation från Mary Kay. Brukar använda i.d bare escentuals i vanliga fall, men ville prova ett annat märke för att se vad det blir för skillnad. Dessutom är min andra helt slut så behöver verkligen en ny! Den landar nog i min brevlåda om två dagar eller så, återkommer med recension så klart.



167:- inklusive frakt för en helt ny foundation känns väl överkomligt?

/ Sofia

Glue

Har fått många frågor om hur jag sätter fast mina Rhinestones, alltså ansiktsstenarna och hemligheten är - franslim! Jag använder mig själv utav Ardells LashGrip (bilden nedan) och tycker det funkar superbra oavsett om man ska fästa stenar, glitter eller fransar. Kostar runt 50 - lappen på Kicks, Åhlens och liknande.




/ Sofia

Dagens make up











Springtime



Som alla redan vet har vårens nyheter börjat droppa in på hm:s hemsida. Där hittade jag den här fina, som skulle vara härlig att krypa in i. Har, som iallafall alla mina vänner vet, en förkärlek till allt som är stort och fladdrigt. 199 kronor bara, för att få en försmak av den kommande årstiden.

Alla goda ting är tre

Här är mina tre absoluta favoritprodukter inom make up!



Cover all mix från Make up store; En heltäckande concealer i tre nyanser för perfekt resultat och jämn hudton.



Masterpiece Max från Maxfactor; En separerande mascara som ger mycket volym och kolsvarta fransar. Sitter bra men är lätt att tvätta bort!




High Tech Lighter från Make Up Store; Skimrande primer som kan användas som bas under ögonskuggan för att få den mer pigmenterande och för att få den att sitta bättre. Kan även användas som highlighter på kindben eller på läppar för att ge lyster.

de två övre bilderna är lånade från google.se

/ Sofia

Kvällens make up - lätt sotning

Bjussar på kvällens såhär i festyran!




God kväll!

/ Sofia

Har sett bättre dagar...

... men det är ju självförvållat så! Lägger upp en favorit i repris, en make up jag tycker om mycket, nämligen den jag hade på julafton!


RSS 2.0