Easter

Jag vet att det varit tomt och dött här på bloggen ett tag, och det är av en enda anledning; jag har verkligen inte haft tid. Det har funnits vissa saker och personer som jag prioriterat före, och som ger mig mer tillbaka. Det nalkas även kalas, 400 kakor har bakats med hjälp av underbara människor, jag blir 20 år om två dagar, inte helt fel! Sen har jag dessutom jobbat galet mycket de senaste veckorna, ca 130%.

Nåväl, ville bara förklara min frånvaro så ni inte tror att jag gått åt! Jag önskar er alla en underbar påsk! Ni är så fina allihopa, glöm aldrig det. Ni gör min dag, varje dag!

GLAD PÅSK!!!

Trycker bara på knappen

Och väntar på världens vackraste skor. Love! ♥

Idag är jag snygg

Snyggare än dig! Självförtroendeboost såhär på en fredag är aldrig fel. Trevlig helg people, min består av jobb men jag klagar inte =)



Det luggas!

Visst är Maria duktig?


Mitt påskland

Blev himla himla fint! Kycklingarna är så söta!




Harry var dock inte nöjd, han ville vara på marken och picka efter mask med sina syskon... men inte det, hehehehe!

Easter

Idag är en helt underbar dag, eller egentligen är det bara en fortsättning på gårdagen tror jag... fick vakna upp på bästa möjliga sätt, har ätit tacos till lunch (min soppidé dog ut), fått mina tavlor med posten (sa till postgubben att han var underbar, haha) och köpt lite påskpynt som jag ska sätta upp snart. Egentligen är jag inte så mycket för påsken, av flera olika anledningar, men lite ris kan jag iallafall plocka in och sätta fjädrar i.

Men jag tycker en sak är hemsk och det är att minikycklingarna och den stora kycklingen (bilderna) ser jätteledsna och förfärade ut över att vara instängda i lådorna :( stackars små hjärtan, ska snart släppa ut dem! Hoppas ni har en lika bra dag som jag!!!! Puss!



* piiiiiiiiiip, piiiip*

Nails

Satt ute på balkongen och fixade, kanske inte ett makalöst resultat med kul med lite pärlor iallafall!





Brills

Kirrade nya brillor på h&m i veckan, typ 60 spänn! Jävligt nice om ni frågar mig! Var tvungen att fota mina vita converse också, sjuka sommarkänslor med bar backe och nötta converse. Wun-der-bar!


Sol i mitt hjärta


Det må vara en sorgens dag, men jag känner ändå hur glad solen gör mig, på förmiddagen satt jag på balkongen i ENDAST bikini och svetten rann bokstavligt talat. Inte illa för att vara 13 april om ni frågar mig! Pyntade naglarna lite också, ni ska få se sen. Himla fint med lite pärlor! Hoppas ni har en lika fin dag som jag! PUSS!!

Two years

Att tiden kan springa iväg så snabbt, jag tyckte det var igår. Du är saknad varje dag, du fyllde våra liv med glädje när du fanns bland oss och nu när du är borta fattas en bit. Jag tänker på dig ofta Erik, och jag hoppas du har det bra i himlen. Ingen har mer förtjänat att hamna där än du.



Älskade kusin, vi ses en vacker dag. ♥ 880413 † 090413

Gårdagens makeup

Fett dåliga bilder... I know. Ledsen för det, hade lite bråttom. Nu är jag ledig i två dagar, välförtjänt efter nio dagars jobb i sträck. Puss!!


I brevlådan

Kom med posten idag... jag har världens vackraste, finaste, underbaraste mamma och jag älskar henne mer än ord kan säga. Du är mitt livsljus, min kraft ♥

Meeting

När regn och solsken slås samman
Bryts ljuset i ett spektra av färger
På samma sätt fungerar mitt liv

När det hemska möter det ljusa
Bildas en våg av känslor
Ett sprakande, sprudlande tillstånd

Där inget är rätt
Och inget är fel
Det är livet, helt enkelt




Green as spring

Vet att det ser blått ut, jävla ljus som förvränger färgerna. Menmen... Grönt är det i vilket fall somhelst!





Pussar på er!!

Birthday

Jag fyller snart år, och det finns inget jag önskar mig mer än dessa (och en dammsugare, haha). Jag har storlek 39 och tycker om brunt och svart lika mycket. (MAMMA!) Un-der-bar-a! Finns på nelly.se!

Gårdagens makeup - blue as hell

Tack för alla fina kommentarer, ni är ovärdeliga ♥

Hatar egentligen att ta bilder med blixt, menmen. Ni överlever förhoppningsvis!





Panikångest

Ibland gör varje tanke så ont, kroppen smärtar och andetagen försvagas, som att någon ställer sig på bröstet och trycker till med hela sin kroppstyngd. Som att revbenen ska knäckas och hela jag ska gå itu.

Det händer så sällan numera, panikångestattacker existerar nästan inte i min värld längre. Men ibland, idag till exempel, kommer det tillbaka. Hela världen försvinner i ett enda svart hål, det enda jag kan se är mina misslyckanden i livet, hur värdelös jag är. Jag förstår inte varför jag inte kämpar hårdare, varför jag inte ger mer. Tårarna sprutar och mina ben blir så svaga att jag måste sätta mig ner. De som varit med om det vet vad jag talar om, de som inte vet hoppas jag aldrig behöver veta.

Det är ren och skär smärta och självförnekelse, där bara de mörka sidorna letar sig fram. Ingenstans finns ljus i det becksvarta hålet, det finns bara sår, minnen och vidriga tankar. Jag ser mig själv som det största misslyckandet, den minst värda individen, jag kan inget, jag vet inget.

Det "lustiga" med det hela är, att det kan komma från ingenstans. Det smyger sig på en och triggas igång av den minsta händelse, (som att jag hade slut pengar på kortet förut idag, även om jag har mer pengar på ett annat konto) och det rotar sig längst inne i hjärnan och sprider sig som en infektion genom hela kroppen. "När bägaren rinner över" som man brukar säga. När massa händelser samlas på hög och man inte tar sig tid att bearbeta dem. Det är då det slår till med full galopp.

Nu har jag lärt mig hantera det, någorlunda iallafall. Jag vet att någonstans hittar jag ljus, i något hörn finns det vackra. Det är bara att vänta, låta tårarna spruta och självdestruktiviteten försvinna, så känns det bättre sen. Jag har haft ett riktigt jävla skitliv, även om man inte kan tro det. Har inte tänkt gå in på detaljer men de nära mig vet. Jag skriver inte det här för att få medlidande, jag skriver det inte heller bara för min egen skull. Främst för att andra ska förstå, inse och reflektera. Och kanske känna igen sig och dela med sig.

Nu mår jag bra igen, efter 40 minuters bölande. Jag inser att livet kanske inte är skit, att jag faktiskt är ganska duktig och att jag är psykiskt stark. Men det är så himla svårt att se när allt är becksvart omkring.

Shoes

Forever21 levererar alltid snygga skor till ett fantastiskt pris. Jag dregglar sönder mig nästan. Här har ni ett urval!

Love

Jag har världens bästa finaste familj och har haft en underbar helg hemma hos pappa. Sammfattningsvis; porchswing, öl, biljard, lillebröder, storasystrar, en hemmakommen far, kärlek, god mat, fantastiska vänner, glädje, skratt, sömn, isfiske, Lokepussar, Agneta, härlig miljö, vackert hus, ljus, prat, viskande, film, och massa massa annat.

Jag älskar er, min fina fina fina familj.

Sometimes

Ibland är jag sådär lycklig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Idag är en sån dag.

RSS 2.0